Evb

5 sätt att göra ditt välbefinnande prioriteras

Jag vet att du har mycket på gång i ditt liv och en massa människor räknar med dig, men om du någonsin kommer att få denna hälsosamt liv sak rätt, en av de begrepp som du måste få ett grepp på är vikten av att sätta dig själv först. Din lycka är inte om vad andra människor vill ha - det handlar om vad du vill. Det handlar om att öva och att äta hälsosam mat, sparka rumpa, och göra ditt eget välbefinnande prioriteras. Låt oss vara ärliga - det är en utmaning, speciellt om du är van att jonglera och ta hand om alla andras behov före dina egna, men det måste ske.

Ett. Vet vad du vill
Det är svårt (och även skrämmande!) att inleda stora förändringar i livet när du inte har en klar bild av vad du egentligen vill. Men oroa dig inte, grabben. Jag ska hjälpa dig att räkna ut det. Börja med att göra en lista över alla prestationer i ditt liv som gör dig stolt. Följ upp det med en lista över allt du älskar. Nu brainstorma en ny lista över saker du är nyfiken, nya aktiviteter du vill prova, saker som väcker dig och får dig att må bra. Håll skriva och utforska dessa tankar tills du får en känsla av din verkliga passioner och drömmar. När du äntligen vet vad du vill, gå för det! Universum kommer att hitta ett sätt att hjälpa dig.

2. Prioritera och kommunicera dina behov
Detta kan ta lite att vänja sig, men det är en absolut nödvändighet. Oavsett hur hektiskt ditt liv är, måste du göra tid att träna, äta rätt, sova och ha lite kul. Det stämmer, är FUN också en prioritet, så gå ut med dina vänner, ha ett datum natt med din partner, eller spela ett spel med dina barn. Det finns stunder i mitt liv som jag är så upptagen att jag inte ens kan tänka klart, men jag alltid se till att jag får vad jag behöver för att hjälpa mig att förbli starkt och friskt. Om jag kan göra det, så kan du. STOPPA försumma dig själv. Bestäm vad du behöver, räkna ut hur att tillgodose dessa behov, och låt de andra människorna i ditt liv vet vad de kan göra för att hjälpa.

Tre. Öva positiv self-talk
Om du vill lyckas på något, måste du tro på dig själv. När du står inför en ny utmaning eller möjlighet, vill jag att du alltid tänka positivt. ALLTID. Om den första tanken som dyker in i ditt huvud är, "jag kan inte", ersätta det med ett rungande, "! JAG KAN" Därför, låt oss inse det, du är en rockstjärna, och den verkliga frågan är: Hur kan du INTE? Du är kapabla att göra något du ställa dig till. Jag vill inte ha några ursäkter eller något trash-prata, jag vill veta att du sparkar röv och leva dina drömmar.

Vill få kontakt med människor som lyckas på vistas positiv? Ser längre än medlemmarna i min online viktminskningsprogram, www.JillianMichaels.com. De ständigt förvåna mig!

4. Prova meditation
När ditt liv går i stressen overdrive, ibland är det bara att gå bort från det och kyla. Meditation är ett bra sätt att göra det. Det är som träning för din hjärna. Forskning visar att meditation hjälper hjärnan att bli starkare. Det gör också människor lyckligare eftersom de är kompetent att studsa tillbaka snabbare från negativa erfarenheter. Det finns massor av olika typer av meditation, så du måste göra lite arbete för att lista ut vilken som är rätt för dig. Men tro mig, djupandning och visualisering övningar kan skapa magi på en frazzled sinnestillstånd.

Fem. Ge dig själv att må-bra belöningar
Skriv upp ett "gunga ditt liv" lista med alla dina kort-och långsiktiga mål på det. När du gör något häftigt, hedra din prestation med en må-bra belöning. Unna dig en mani / pedi, få massage, gå på bio, ta en bubbelbad, eller starta en ny bok. Om det är en stor prestation, planera en mer stor belöning. Till exempel, när du når den 100-pound märke, unna dig en semester eller några nya kläder. Du behöver inte spendera en massa pengar, bara se till att välja något som är i nivå med din awesomeness.

Framför allt, ge dig själv tillåtelse att vara självisk. Du är viktig, och när det gäller din hälsa, det är okej att vara lite självisk. Tänk på det här sättet: Om du är frisk och stark, du har mer att erbjuda alla andra i ditt liv.

Ofta kallas "Europas tuffaste tränare," Jillian Michaels har dykt upp på de amerikanska och australiska versionerna av The Biggest Loser. Jillian är en New York Times bästsäljande författare till fem böcker: Bemästra din ämnesomsättning, Master din Metabolism Cookbook, Master din Counter Metabolism Calorie, Vinna genom att förlora, Göra Klipp och Unlimited:. Hur man bygger ett exceptionellt liv Jillian är också skaparen av online viktminskningsprogram www.jillianmichaels.com.