Evb

8 sätt att hålla sig till din diet!

Du kan göra det - vi visar dig hur.

Enligt en studie från Journal of European Medical Association, vilken typ av diet plan du väljer (South Beach, The Zone, kålsoppa) har mindre att göra med viktnedgång än handlingen att hålla fast vid din valda kost. Även om detta kan verka som en no-brainer, många av oss som börjar januari nitiskt besluten att komma i form bara för att krascha hårt i februari (Alla hjärtans dag choklad, någon?) Vet att det är mycket lättare sagt än gjort.

För att bidra till att bryta oss ur denna ack så ond cirkel, livet tränare Meredith Haberfield och Lauren Zander av Händel Group Private Coaching visa oss effektiva sätt att övervinna vanliga kost fallgropar så att vi kan hålla våra mål och ser bra ut i sommar.

Kom ihåg att du är ansvarig
"Gå ner i vikt handlar inte om cheesecake," säger Haberfield. "Det handlar om att känna som du kan styra din kropp och ditt liv." Enligt Haberfield, många människor använder mat som ett "jag förtjänar det här" fest, men sedan mår sämre senare när de inte kan passa in i deras kläder. "De flesta människor är vana vid att känna dåligt om sig själva eftersom de gått upp i vikt eller inte hålla sitt mål," säger Haberfield. "Men du behöver inte må dåligt längre. Du diktera vad som händer i munnen. Du har makten att förändra."

Få bra stöd
Vi har alla dessa "dåligt inflytande" vänner som berättar att vi ser bra precis som vi är, sedan lirka oss till att dela en efterrätt som vi inte ens ville! Det är absolut nödvändigt, säger Zander, att omge dig med människor som respekterar ditt mål. Stödgrupper som Anonyma överätare och Viktväktarna är bra ställen att vända, säger Zander, eftersom de ger dig en högtalare för att uttrycka alla dina tankar och frustrationer. Hon föreslår också att få en diet kompis. "Hon kommer att bidra till att balansera dig ut och hjälpa till att hålla dig i linje", säger Zander.

Sätt upp ett mål
"När du har en uppsättning mål," säger Haberfield, "det är lättare att skapa en plan och strategi för att uppnå detta mål." Så, om du vill förlora 10 pounds, kan du basera dina måltider runt som mål därefter. "Och att vara specifik med ditt mål," fortsätter Haberfield. "Kom upp med ett nummer som gör att du känner stor och säker." Haberfield rekommenderar visualisera dig själv på denna idealvikt i detalj: hur det känns, de kläder du får bära. "Det är bra incitament när man kan se hur bra du ser."

Börja smått
Vill du öka er frukt och veggie intag och klipp ut all skräpmat? Försök inte att gå cold turkey. "Ställ några nya regler varje vecka", säger Zander. "Skapa en lista med" Nej-talet. "" För den första veckan, till exempel, kan du begränsa bröd och desserter att inte mer än två gånger i veckan. För nästa vecka kanske du eliminera dem helt och lägga in mer frukt och grönsaker. Under hela, ha en lista över vad du äter. Detta kommer att göra dig mer medveten om dina val och hjälper dig att upptäcka potentiella problemområden.

Få över dina ursäkter
"Om du visste att du skulle få 37320€ för att hålla sig till din diet för en dag, skulle inte du göra det?" frågar Zander. Med undantag av dem som har medicinska tillstånd, skulle de flesta människor hålla sig till sin kost med lite planering och uthållighet. Så, om du vet att du har ett stort arbete middag, försöka få menyn i förväg så att du vet dina hälsosamma alternativ, och lösas för att passera på vin när alla andra har en grand old tid. Vistas kursen nu, säger Zander, kommer att hjälpa dig att må bra senare.

Gör dig till svars
Så du halkade och åt en halv låda av cookies. Vad nu? "När du bryter ett löfte, bekänner den till någon annan", säger Haberfield, "det håller dig ärlig." Genom att verbalisera det du gör det riktigt, säger Haberfield, och svårare att sopa under mattan. Hon föreslår också att skapa roliga men irriterande konsekvenser för ditt beteende, som att diska även om du har en diskmaskin eller trycka på gym två gånger på en dag. Gör att cookien verkar lite mindre önskvärt, inte det?

Ingen mår dåligt
"Om du har fallit ur spår, inte slösa tid mår dåligt om det", säger Zander. "Det är bara en skenmanöver för att hålla dig omotiverad och utanför mål." Känna skuld kan göra dig deprimerad, vilket sedan kan göra dig sugen komfort, och det är där den Chunky Monkey glass kommer in i stället erkänna att du gick vilse, och sedan komma tillbaka på vagnen. Detta är mycket mer ge och mycket mindre dramatisk.

Vet att det handlar inte om bantning, utan om att hålla löften till dig själv
"Göra löften till dig själv och hålla dem är grunden för att ha vad du vill i varje område av ditt liv", säger Haberfield. "Förbättra din hälsa ger energi ditt förtroende och förståelse för att du kan göra bra för dig själv. När det är i rörelse, bär det över till andra områden i ditt liv." Och att självförtroendet är värt alla Krispy Kremes i världen.