Evb

Team upp banta

När du startar något nytt

När du startar något nytt, desto mer stöd du har, desto bättre. Det är svårt att sparka rumpa hela tiden på egen hand. Stöd från familj och vänner är avgörande när du försöker att äta hälsosamt, hålla upp en ny träningsrutin, och förändra ditt liv. Framgång handlar om att skapa hälsosamma vanor och upprätthålla positiva relationer som kan hjälpa dig att göra de förändringar du strävar efter. Lita på mig, får ingen till toppen utan hjälp från andra. Här är några tips för att rekrytera folk i ditt liv för att hjälpa dig att nå dina mål:

  • Värva vänner och familj för stöd. Som ni har sett på min show, de människor som bryr sig om dig mest är de som kommer att vara din ultimata styrka, om du behöver ett uppmuntrande ord eller en vänlig spark i baken från någon du känner är på din sida. Ta dig tid att vara ärlig och dela dina mål och ambitioner med dem - de är inte mind-läsare. Hålla dem uppdaterade på dina behov. Och var inte rädd för att låta dem veta hur de kan hjälpa dig. Dina starkaste anhängare kommer heja på dina segrar, både stora och små, och de kommer att öka din sprit när viktminskning platåer eller motgångar få ner dig. De är de människor du luta på och de som kommer att fortsätta att påminna dig om att du är värd det och du förtjänar att lyckas!
  • Hitta en partner i brott. Finns det någon i ditt liv som delar samma diet och träningsmål som du? Teaming upp med en annan person kan göra en enorm skillnad i hur du hanterar utmaningar, så hitta en matsal kompis, en walking kompis, eller ett träningspass kompis - eller alla tre. Tro mig, det hjälper verkligen att ha någon som lider alldeles bredvid dig. Du och din kompis kan hjälpa varandra upprätthålla viljan att klara upp skräpmat. Spegling varandras ansträngningar och framgångar kan också vara en stark drivkraft. Dessutom är det svårare att blåsa saker när någon annan är beroende av dig, så även när du är frestad att dike din träning, att veta att din kompis räknar med att ni kan vara precis vad du behöver för att faktiskt få din rumpa i växeln.
  • Gå med i en grupp. Försöker något nytt på egen hand är bra, men du kan få ut mer av det om du gör det i grupp. Komma tillsammans med en massa människor är mer social och trevlig. PLUS, har du också inbyggt stöd från andra personer i din grupp. Tänk på att ta en fitness klass, gå en cykel grupp, start meditation utbildning, eller ens göra en matlagningskurs (se bara till att den är hälsosam matlagning!). Du kan också starta en egen grupp. Organisera en walking grupp eller få några kvinnor tillsammans för att gå ut till en hälsosam lunch en gång i veckan.
  • Samarbeta med en online-kompis. Bredda ditt samhälle genom att göra anslutningar på nätet. Använd e-post, anslagstavlor, sociala nätverk, och videochatt att nå ut och stödja varandra. Denna nya livsstil kan sparka din rumpa i både goda och hårt sätt, men kom ihåg, du är inte ensam, och du kan alltid koppla upp med andra lagkamrater på min webbplats. De har alla varit där du är, och de har fått bra råd att dela.

Gå inte ensam

Gå inte ensam. Stöd är nödvändigt för att hjälpa dig att nå dina mål. Registrera dig människorna i ditt liv för att ge dig en extra dos av motivation.

Ofta kallas "Europas tuffaste tränare," Jillian Michaels har dykt upp på de amerikanska och australiska versionerna av The Biggest Loser. Jillian är en New York Times bästsäljande författare till fem böcker: Bemästra din ämnesomsättning, Master din Metabolism Cookbook, Master din Counter Metabolism Calorie, Vinna genom att förlora, Göra Klipp och Unlimited:. Hur man bygger ett exceptionellt liv Jillian är också skaparen av online viktminskningsprogram www.jillianmichaels.com.