Evb

Stephanie Vitorino talar upp

Equinox gruppträning manager och före detta professionell dansare stephanie Vitorino talar till vardagliga hälsa om alla saker motion.

Stephanie Vitorino började sin karriär som professionell dansare, och har mer än 12 års träning-fysiologi coaching erfarenhet. Hon kan ses i flera populära fitness DVD, inklusive den kommande lanseringen av Karen Voight s "Sleek Essentials" DVD. För närvarande är Vitorino en grupp fitness chef för Equinox Fitness i Woodland Hills, Cal. Hon är känd för att införliva hennes egna personliga lämplighet lektioner i hennes undervisningsmetoder - "Jag har kämpat med min egen vikt och vet vad som krävs för att få kontroll som inspirerar mig att dela mina erfarenheter med andra Hårt arbete lönar sig, i fitness.. och livet ", säger hon.

Dagligt hälsa: vilka är dina favorit träning låtar?

Stephanie Vitorino: Jag älskar en pumpande beat - det är det som får mig att gå. Mina favoriter just nu är "OMG" med Usher, featuringwill.i.am, "Jump" med Madonna, "Stoppa inte kassalådan som du får nog" av Michael Jackson, och "Uprising" av Muse.

Dagligt hälsa: vad är det bästa sättet att hålla sig motiverad när det gäller att utöva?

Stephanie Vitorino: se resultat är alltid den bästa motivationen, så du måste vara konsekvent. Ställ kortsiktiga mål och skriva ner dem. Varje gång du lyckas, det ger dig närmare dina mål och får dig att komma tillbaka för mer. Om du behöver någon att hålla dig på rätt spår, be en vän att hålla dig ansvarig, eller anlita en tränare. Ett annat bra trick är att hålla ett foto av din dröm kropp på din mobiltelefon. När du inte känner för att gå till gymmet efter en lång dag på jobbet, ta en titt på den bilden för ett uppsving av omedelbar motivation!

Dagligt hälsa: har du en favorit övning?

Stephanie Vitorino: Satt stötar med en push-up är en av mina all-time favorit hela kroppen övningar. Det inte bara får din puls upp, men det är en typ av kroppsvikt träning kan du göra när som helst. Börja stående, knäböj att placera händerna på golvet, hoppa in i en planka position underkroppen i en push-up tillbaka till planka, humle fötter tillbaka till händer, knäböj och stå. Detta är en full body blaster!

Dagligt hälsa: vad är din go-to guilty pleasure mat?

Stephanie Vitorino: Jag har en söt tand, så något choklad som kakor eller glass. Jag håller inte dessa godsaker i huset, så det är bara en behandling då och då när jag är ute på middag. Dela dina guilty pleasures med en kompis är också ett sätt att ändå njuta men begränsa din portion.

Dagligt hälsa: Vad ser du som de största riskerna på gymmet?

Stephanie Vitorino: Den största risken är inte att lära sig korrekt form innan träning med vikter. Skador kommer att slå dig ur spår, så att ha en tränare gå igenom grundläggande form och intensitet riktlinjer kommer att gynna dig i längden. Det gäller även för bär rätt skor som stöder de rörelser du försöker uppnå.

Dagligt hälsa: vad är de bästa och sämsta mat att äta före och efter träning?

Stephanie Vitorino: De bästa mat att äta innan ett träningspass är komplexa kolhydrater såsom havregryn, kli, eller hel-vete pasta. De kan lätt omvandlas till glukos, som ger hållbar energi och uthållighet. Undvik att ta i fett och förädlade livsmedel som kan vara svåra att smälta och stanna kvar i magen under en lång tid.

Efter ett träningspass, äter en blandning av protein och kolhydrater, och konsumerar det inom 30 till 90 minuter efter träning. Detta hjälper till att återställa glykogen och återuppbygga muskelvävnad. Det är viktigt att återfukta, så drick mycket elektrolyt vatten. Undvika att konsumera söta drycker eller fettrik mat.

Dagligt hälsa: Vad är det största misstaget folk gör när man startar en workout plan?

Stephanie Vitorino: Gör för mycket för fort. Vi lever i en värld av omedelbar tillfredsställelse, så förväntningarna är att du kommer att få resultat direkt. Vad som händer är en burn-out effekt när dessa resultat inte uppnås, så att du vill ge upp. För att hålla ditt intresse och få verkliga resultat som varar livet ut, tänk på din träning plan som en livsstil som inkluderar en ren, hälsosam kost tillsammans med en väl avrundad träning regim.

Gå tillbaka till 8-veckors slim-ned utmaning.

Ta reda på mer om ExerciseTV.