Evb

Kom i form utan att gå till gymmet

För att förbättra din kondition utan att anstränga din plånbok, prova dessa vardagliga sätt att ficklampa kalorier.

Om ett gym medlemskap inte är i din budget och en personlig tränare är alltför dyr, kan du fortfarande få form och gå ner i vikt - gratis. Var du än tränar, vare sig på gymmet, utomhus eller hemma, gör det egentligen ingen roll, säger Mickey Harpaz, PhD, en nutritionist och fysiolog och författare av klimakteriet Reset!. Vad som däremot räknas är att du motionerar regelbundet. "Tricket är konsekvent under lång tid", säger han.

När du planerar din träningsrutin, kom ihåg att den amerikanska Centers for Disease Control and Prevention rekommenderar att vuxna får minst 150 minuter av måttlig intensitet aerob träning varje vecka, genom aktiviteter såsom raska promenader, cykling, joggning och simning, och två till tre styrka-träningspass per vecka. För att vara säker, tala med din läkare innan du börjar ett träningsprogram - särskilt om du har ett hälsotillstånd. När du får klartecken att träna, prova dessa budget-vänliga alternativ.

Park långt borta. Det är frestande att parkera så nära som möjligt till ingången på din destination. Istället kan du pressa lite motion i din dag bara genom att parkera vid slutet av varje hel och promenader resten av vägen, oavsett om du kommer att arbeta, shoppa på köpcentret, eller se din läkare.

Kliv av bussen tidigt Detta är ytterligare ett sätt att uppmuntra träna -. Genom att gå till din destination. Walking är en av de bästa övningar du kan göra, säger Bob Sallis, MD, en husläkare och idrottsmedicin expert för Kaiser Permanente i södra Kalifornien. "Det kräver ingen särskild utrustning annan än ett par bekväma sneakers, och det kan göras var som helst," tillägger han.

Välj trapporna. När du har möjlighet att ta trapporna istället för hiss, gå för det. Klättring några trappor flera gånger om dagen är ett bra sätt att träna gratis. Om du kör upp för trapporna eller ta dem två åt gången, kan du ge dina glutes och lår en toning boost.

Volontär. Ägna tid till organisationer såsom Achilles International, som stöder idrottare med funktionshinder genom fri gång och löpning tränade tillsammans arbetsföra volontärer. Låna benen till den organisation eller annan liknande ett par gånger i veckan för att förbättra din fysiska och emotionella hälsa.

Slå på TV. Om du har en TV, kan du räkna ut från ditt vardagsrum. De flesta kabel paket kommer med gratis träningsprogram antingen på bestämda tider eller on-demand, och du kan också hitta gratis tränade på YouTube och andra webbplatser på Internet.

Träna på nätet. Om du inte är säker på var du ska börja utan en personlig tränare för att guida dig, kolla in den europeiska rådet om motion fria fitness bibliotek. Steg-för-steg-instruktioner för övningar för varje kroppsdel ​​- ABS, höfter, axlar, armar och mer - kommer med dig toning hemma på nolltid. Många ACE övningar kräver inte utrustning, för de som gör det, överväga att investera i ett par fria vikter, eller improvisera genom att hålla konserver eller liter vatten i varje hand.

Övning i parken. Gå, jogga eller cykla genom ditt grannskap park, och upp din kaloriförbränning genom kroppsvikt övningar, såsom promenader utfall och dips Triceps. Kontrollera med din stad för att ta reda på om de offentliga parker i ditt område någonsin erbjuda gratis fitness klass: Från kust till kust, yoga, aerobics, pilates, och Zumba klasser finns nu tillgänglig gratis i utomhus. Du kan också kolla sociala nätverkssajter som MeetUp.com att se om det finns några lokala free-to-join motion grupper.

Go dans. Dans är bra motion, oavsett om du räffling runt ditt vardagsrum eller ute på en klubb med vänner. Beroende på din vikt och hur ansträngande rörelser är, kan du bränna 60-140 kalorier på bara 15 minuter. Om du är ute på stan, kom ihåg att hoppa kalori-lastat drinkar för att undvika att förstöra din viktminskning ansträngningar.

Gör sysslor runt huset. Skrubba golv. Rake blad. Garden. Städa ur vinden och garaget. Klippa gräsmattan. Tvätta fönstren. Alla dessa sysslor gör stora kalori-bränning tränade. Som en extra fördel, kommer ditt hus ser "tonat" också.

Besök ditt bibliotek. Många bibliotek har motion video eller DVD-skivor och böcker som du kan låna och använda för att träna på egen hand. Naturligtvis hittar du ett ännu bättre val på din lokala fitness butik - och även om du köper ett par, att de fortfarande kommer att lägga upp till mindre än ett gym medlemskap.

Vilka är dina favorit gratis tränade? berätta i kommentarerna!

För mer fitness, kost och viktminskning nyheter, följa på twitter från redaktörerna för

Artiklar