Evb

Franska kvinnor inte får fett planen

En äta plan som lovar att ändra hur du lever, är denna diet handlar om att ändra din inställning till mat. Om du älskar fransk mat, kan detta vara ett lockande val.

En självutnämnd "icke-diet bok," franska kvinnor inte får fett är en populär äta plan designad av Mireille Guiliano, en fransk kvinna som gått upp i vikt efter att ha besökt Europa som utbytesstudent. I sin bok, försöker Guiliano dela hur franska kvinnor tenderar att hålla sig smal trots provtagning påkostad mat och vin.

"Franska kvinnor inte får fett är undervisning ett sätt att leva, försöker att uppmärksamma vad du äter, försöker lära dig att sakta ner", säger Audrey Young, MS, RD, LDN, en dietist i Newton, Mass

Hur franska kvinnor inte får fett verk

Tanken med boken är att äta plan är att överge skuld och fattigdom som många bantning européer känner och istället äta mindre portionsstorlekar med mer medvetenhet och uppskattning av vad du lägger in i din kropp. Som ett exempel, om du overindulge vid en måltid tidigt på dagen, vill du lätta upp på vad du äter på senare måltider, förklarar Young.

Guiliano plan inleds med en semi-fasta under vilken du äter främst purjolök soppa. Då du lär dig att sakta ner och äta för nöjes skull, hålla en mat dagbok för att visuellt spåra vad du äter. Young säger att de franska kvinnor inte får fett planen är centrerad kring att äta frukt, grönsaker, magra mejeriprodukter, magert kött, olivolja, och en ouppnåelig lyx. För motion, gynnar Guiliano promenader och styrketräning under svettas på cardio på gymmet.

För att ge dig en uppfattning om vilken typ av mat du ska äta på de franska kvinnor inte får fett planen, ett av recepten i Guiliano bok är Hälleflundra sv Papillote, en enkel men ändå elegant fiskrätt i ugn i olivolja, Champagne, örter och citron.

Franska kvinnor inte får fett: proffsen

Fördelarna med de franska kvinnor Få inte Fett planen omfatta:

  • Betona långsam, mindful äta. Young säger att de franska kvinnor inte får fett principer för att sakta ner och lära sig att uppskatta maten kan fungera som en värdefull läxa. "Européerna behöver mer medvetenhet", säger hon. "Folk äter egentligen bara att äta och att de inte äter för nöjes skull, vilket är något som franska kvinnor inte får fett uppmuntrar."
  • . Hålla en mat dagbok Young gillar också det faktum att äta plan uppmuntrar ett livsmedel logg: "Om du har att livsmedel post går, kan du stanna på rätt spår, oavsett vad gupp i vägen du träffar."
  • Uppmuntra frukost. Young instämmer i boken rekommendation att äta frukost, eftersom många européer inte får det bränsle de behöver på morgonen.

Nackdelarna med de franska kvinnor Få inte Fett planen omfatta:

  • Den purjolök soppan snabbt. Young säger att purjolök soppan snabbt inkluderas i äta plan är onödigt. Medan fastan kan resultera i snabb viktminskning (även om det är mestadels vatten), är det sällsynt att hålla denna vikt av på lång sikt. Och det finns ingen vetenskap bakom tanken att purjolök fungerar som ett diuretikum och orsaka viktminskning.
  • . Möjliga svårigheter att anta en främmande livsstil "De bara har så olika livsstil, vi kan inte riktigt kopiera [deras] livsstilar här", säger Katherine Tallmadge, MA, RD, nationell talesman för den europeiska Dietetic Association och författare Diet Enkelt: 192 Mental trick, substitutioner, vanor & inspiration.

Sammantaget, så får de franska kvinnor inte Fett plan kan hjälpa dig genom att uppmuntra ett nytt sätt att leva, en där du lär dig att njuta av mat mer, men som med någon diet, du måste vara realistiska om hur väl du kommer att hålla med det för att det ska vara till nytta på lång sikt.