Evb

Att bo på min idealvikt: 3 strategier som fungerar för mig

Jag har nått min idealvikt förlorar efter de 35 pounds jag fått under min graviditet. Det tog tid och ansträngning, men jag är glad att vara tillbaka i mina skinny jeans. Eftersom jag inte vill förlora någon grund, har jag utvecklat några strategier för att hjälpa mig att bo på denna vikt.

För alla som har nått sin målvikt och vill bo där, kom bara ihåg ett ord: konsekvens! Jag håller konsekvent på dessa strategier varje dag (med enstaka slip-up, förstås).

Strategi # 1:. Äta protein för en behandling i stället för att äta kakor, muffins, eller vad vi har runt huset (! Jag skyller mina barn för att göra mig köpa det), jag ska välja ett par matskedar socker-fria jordnötter smör. Nej, är jordnötssmör inte så smaskiga som en brownie, men det fyller mig upp och det verkar uppfylla min craving för dessert. Bara igår kväll började jag äta mini-chokladchipkakor min dotter helt enkelt "tvungen att ha" sista gången vi var i affären. Innan jag blev bortförd, piskade jag ut min jordnötssmör, hade en stor gammal sked och lägga undan cookies. Jag kände mig bra om mig själv och min hälsosammare val, min midja
tacka mig senare.

Strategi # 2: äta middag tidigare Jag tycker att om jag väntar tills jag är glupsk att äta, jag äter mer.. Så nyligen jag har försökt att fixa middag innan 08:00, vilket för vår familj är en stor förbättring. Min man och jag brukar sätta våra barn till sängs innan vi ens tänka på vad man ska äta och när vi gör en plan, börja laga mat och sitta ner för middag, är det inte ovanligt för klockan att läsa 09:15. Vid den tiden, jag svälter och jag äter för mycket. Jag vet att äta sent på kvällen förpackningar på pounds, så jag har gjort en medveten ansträngning för att planera våra måltider i förväg och förbereda dem medan barnen leker innan läggdags. På så sätt, även om jag inte får middag i ugnen tills våra barn är nere, kan vi fortfarande äta vid 08:30 när jag är mindre hungrig.

Strategi # 3: träning även om du är i en tid kritan Min bästa strategin för att vistas på min idealvikt är att träna även om jag bara har tjugo minuter.. Det är lätt att fastna i andra saker och tänka, "Nåja, jag antar att jag inte har tid att träna idag," men problemet med den logiken är att du kan föreviga det för
veckor. Jag bokstavligen ska springa till mataffären, greppa ett par artiklar, sedan be min man att ta mig upp om det innebär att jag får ett träningspass i. Jag kör till deli och plocka upp bagels på helgerna. Jag ska springa till tandläkaren. Jag är lyckligt lottad att leva i en liten stad där jag kan göra dessa saker, men poängen är att jag gör tid för motion trots ett hektiskt schema och har två barn under tre år!

Vad fungerar för dig?