Evb

Utmana dig själv: 6 steg för att nå ditt mål

Är du oftast den typ av person som jubel andra på från åskådarplats istället för att komma ut och jaga dina egna drömmar? Om så är fallet, jag utmanar dig att vända på dig själv. Föreställ något fitness-orienterade som du alltid velat uppnå men aldrig trodde du kunde (eller fick även veta att du inte kunde!). Tja, kan du göra det. Allt du behöver är rätt attityd, en solid handlingsplan, och visst stöd. Säg adjö till den gamla du och Rock på den nya du!

Ett. Ställ din personliga lämplighet mål.
Fantiserar du om att köra ett maraton, tävlar i en triathlon, bestiga ett berg, racing en cykel, startar en kurs boot camp, eller lära sig surfa eller ens att dansa tango? VÅGA dig att göra det! Allvarligt, vad är det som hindrar dig? Oavsett mål du besluta om bör driva och utmana dig hela vägen, men det måste också vara möjligt att uppnå. När du har ställt in större mål, bryta ner det till mini-mål för att hjälpa markera dina framsteg på vägen.

2. Förbered fysiskt och mentalt.
Nu när du har åtagit sig att denna stora, badass mål, måste du hålla ut till slutet. Gör en lista över alla de saker du behöver för att komma igång - och ingen snålar! Behöver du rätt kläder eller utrustning? Har du anmäla dig till evenemanget? Nå, vad väntar du på? Flygtur till den! Få din kropp - och själ - värmas upp. Identifiera och värva vänner och familj för stöd. Och börjar få peppad för din stora utmaning!

Tre. Vara allvarligt om säkerhet.
Denna utbildning grejer är hardcore och spela det säkert är viktigt. Du kan verkligen skruva upp dig själv om du misslyckas på säkerheten. Kom ihåg att alltid värma upp ordentligt innan träningen och svalna efter. Bär väder-och aktivitet-lämpliga kläder och skor och använda rätt utrustning så att du inte hamnar spendera din träningstid i ER. Och, naturligtvis, hydrat, hydrat, hydrat!

4. Utvärdera din träning kost.
Underskatta inte kraften i maten! Rätt träning kost kommer att ge dig den energi du behöver för att steamroll igenom din träning utan att lämna dig känslan springa ner och knackade ut. När du börjar träna hårdare, börjar du bränna fler kalorier. Vettigt, rätt? Det är viktigt att komma ihåg att öka ditt kaloriintag som du tränar och dricka ännu mer vatten än vanligt att stanna hydratiserade. Hålla det friska - mycket frukt och grönsaker, magert protein, fullkorn, magra mejeriprodukter och nötter. I slutet av träningen, fylla din kropp med en power-snack combo av kolhydrater och protein, som en hel-vete bagel med naturligt jordnötssmör eller en mager kalkon smörgås på fullkornsbröd.

Fem. Skapa en handlingsplan.
Det räcker inte att hoppas att du kommer att kunna pressa i utbildning och träning som krävs för att nå ditt mål. Du har faktiskt att kartlägga allting ut och schemalägga den i. Välj ett datum sista mål och arbeta bakåt för att bestämma dina milstolpar och deadlines. Planera i förväg om du behöver en barnvakt eller ledigt från jobbet. Redovisa tid att gå och handla och förbereda hälsosamma måltider och mellanmål för dig själv. Reserv tid för check-ins med ert stöd peeps. I grund och botten, gör vad du behöver göra för att göra din träning hända. Och glöm inte att tänka framåt om din må-bra belöningar för dessa mini-mål segrar!

Behöver du extra hjälp? Få 15 viktminskning verktyg för att spåra dina framsteg och vara fokuserad.

6. Håll dig på spåret.
Du är i det för att vinna det, grabben! Detta innebär att du kommer att göra vad som krävs för att driva igenom några svackor. Ring på dina vänner och familj för att hålla dig motiverad. Ställ dina träningskläder och redskap ut natten innan. Meditera på vad denna utmaning som innebär och varför det är så viktigt för dig. Spränga din favorit spellista. Gör vad som krävs för att komma igång! Om du tappar fart, det är precis när du måste börja kliva upp och gunga din handlingsplan!

Du kan göra det! De lärdomar man lär sig att nå ditt mål kan tillämpas på många områden av ditt liv. Så lämna dina ursäkter vid dörren, ange ditt mål och gå för det.

Ofta kallas "Europas tuffaste tränare," Jillian Michaels har dykt upp på de amerikanska och australiska versionerna av The Biggest Loser. Jillian är en New York Times bästsäljande författare till fem böcker: Bemästra din ämnesomsättning, Master din Metabolism Cookbook, Master din Counter Metabolism Calorie, Vinna genom att förlora, Göra Klipp och Unlimited:. Hur man bygger ett exceptionellt liv Jillian är också skaparen av online viktminskningsprogram www.jillianmichaels.com.