Evb

Upp nära med Patrick Murphy

Celebrity tränare Patrick Murphy pratar till vardagliga vård om hans favorit övningar, hitta inspiration för att komma i form, och muffins toppar.

Top kändis tränare Patrick Murphy arbetar med sådana A-lista klienter som Mario Lopez, Eva Longoria, och Olivia Wilde. Murphy innehar certifieringar med National Academy of Sports Medicine och Aerobic och Fitness Association of Europe. Han har mer än 10 års erfarenhet som personlig tränare, och är expert på att minska kroppsfett, ofta tar sina kunder matinköp att utbilda dem på hälsosamma val. Murphys expertis har varit med på tv visar "Access Hollywood" och "Extra", och i människor, US Weekly, Själv, kvinnors hälsa, och andra tidningar.

Dagligt hälsa: vilka är dina favorit träning låtar?

Patrick Murphy: När det kommer till träning musik, jag tenderar att dras till en stark beat och / eller en gitarr riff för att få mig att gå. Det är rytmen som i slutändan får du i rytm och driver dig att göra mer. Till exempel, "Hypnotize" av Biggie Smalls och "Killing I namn av" med Rage Against The Machine alltid få mig Amped upp.

Dagligt hälsa: vad är det bästa sättet att hålla sig motiverad när det gäller att utöva?

Patrick Murphy: Jag gillar att brainstorma med mina klienter månad efter månad för nya mål och händelser som kan inspirera dem! Här är klient exempel från denna månad:

 • Att gå till en 10-årig high school reunion
 • Att se pappa för första gången på över ett år
 • Att vara brudtärna på ett bröllop
 • Värd en BBQ eller pool party

Efter dessa händelser har passerat, brainstorma vi igen. Målet behöver inte vara så högt varje gång, men det ska vara något som ger min klient att känslan av framgång - som är den största motivationen att hålla igång!

Dagligt hälsa: har du en favorit övning?

Patrick Murphy: Min favorit övning är föreningen övning, som kombinerar flera rörelser i en repetition. Jag mätta mina klienters träning med sammansatta övningar för att bränna optimala kalorier och att skapa samordning:

 • Squat att krypa för att trycka
 • Step-up till knä-up med medicin boll
 • Squat att ro med kablar
 • Gång utfall med hantel överföring

Dagligt hälsa: vad är din go-to guilty pleasure mat?

Patrick Murphy: Det är muffin top! Det låter så roligt att säga, eftersom det är vad vi siktar på att bli av i våra jeans, eller hur? Men det är definitivt en guilty pleasure för mig när jag känner för fusk. Jag kommer faktiskt att köpa en muffins och bara attackera toppen!

Dagligt hälsa: Vad ser du som de största riskerna på gymmet?

Patrick Murphy: Jag är en korrigerande övning specialist, och jag tar stor stolthet i att veta hur man använder och flytta motståndet säkert och med korrekt hållning och inriktning för att undvika skador. Du bör alltid undvika övningar där risken är större än belöningen. Till exempel några av de värsta maskinerna på gymmet är de sittande, isolerat, roterande maskiner som syftar till "spot minska" din mage och överkropp. Vissa fitness experter kallar dessa "skiva slipmaskiner." Din ländrygg har faktiskt mindre än fem grader av rotation, och dessa maskiner sätta din ryggrad vid allvarlig risk. Dessa maskiner är säljbara, men inte funktionella.

Håll Murphy Fitness Mantra i åtanke för de flesta övningarna. Om du inte kan följa dessa regler, och sedan lätta på svårigheten eller hitta en mer lämplig övning. För varje träningspass måste du:

 • Dra in magen och aktivera din glutes.
 • Något trycka och dra skulderbladen.
 • Se till att ditt huvud inte sticker fram.
 • För det mesta, hålla dina knän och fötter linje (andra och tredje tår i linje med knäna).
 • Håll en neutral ryggrad.

Dagligt hälsa: vad är de bästa och sämsta mat att äta före och efter träning?

Patrick Murphy: Först av allt, är det bäst att inte äta inom två timmar efter träning. Om du måste, äter mat som är lättare att bryta ner och absorbera. Ät en banan istället för keso. Du vill inte din matsmältningssystemet arbetar på hög växel som du samtidigt be din muskulära systemet för optimal blodflödet.

Post-workout, har en balanserad måltid med magert protein, bra fetter, och smarta kolhydrater, till exempel: kyckling, brunt ris och en sallad med avokado och olivolja.

Dagligt hälsa: Vad är det största misstaget folk gör när man startar en workout plan?

Patrick Murphy: Det största misstaget i att starta en workout plan tjuvstartar och börjar för fort. Korrekt progression med motstånd och konditionsträning tar lite tålamod, men det kommer att vinna kampen mot skador cykeln och kommer också att ha längre livslängd resultat! Till exempel, hålla sig borta från en låda hoppa när just har börjat, även om det ser coolt och som det måste bränna en massa kalorier! Den person som gör det har troligen arbetat ut under en lång tid eller är en idrottsman. Med tid och lite tålamod, kommer du dit, utan en skada sidobrunn dig - små steg lika stora resultat!

Gå tillbaka till 8-veckors slim-ned utmaning.

Ta reda på mer om ExerciseTV.