Evb

Jenny Craig kost

Detta viktminskningsprogram erbjuder stöd för att få dig till ditt mål. Läs om den utannonserade planen känd för kändis bantare.

Om du tittar på tv, det finns en god chans att du har hört talas om Jenny Craig kost. Ett antal kändisar har offentligt gått på Jenny Craig viktminskningsprogram, och de kan ofta setts på reklam och pratshower.

Gå ner i vikt med Jenny Craig kost

Hörnstenen i Jenny Craig kost är stöd. För att komma igång på viktminskningsprogram, kommer du träffa din personliga konsult hos din lokala Jenny Craig centrum, eller via telefon om du gör programmet hemifrån. Din konsult kommer att bedöma dina matvanor, aktivitetsnivå och motivation nivå, och anpassa Jenny Craig viktminskningsprogram så det fungerar bäst för dig.

När du är på Jenny Craig kost, kommer du äter tre färdigförpackade Jenny Craig måltider och en snack varje dag, kompletterat med egna färska frukter och grönsaker. En typisk dag kan bestå av spannmål till frukost, en snackbar med fettfri yoghurt förmiddagen, en kalkon burgare med sallad och frukt till lunch, vegetabiliska pinnar för en eftermiddag mellanmål, kyckling och pasta med grönsaker till middag, och en bit chokladkaka till efterrätt.

Tillsammans med att äta Jenny Craig mat för att hålla ditt kaloriintag under kontroll, motion rekommenderas starkt, som deltar veckomöten med din konsult för att hålla dig på rätt spår.

Jenny Craig kost: för-och nackdelar

Varje individ reagerar på viktminskningsprogram annorlunda, och vad som fungerar för vissa människor kanske inte fungerar för andra. Tricket är att hitta en sund, frisk program som du gillar och har möjlighet att hålla sig till.

Proffsen

Här är några av fördelarna av Jenny Craig viktminskningsprogram:

  • Det finns ingen räkna kalorier. Med Jenny Craig kost är din måltid plan helt tas om hand och du behöver inte ens att laga mat, vilket kan vara en stor fördel för människor som inte gillar att gräva ner sig med att räkna kalorier. "Det finns egentligen inget att tänka på matlagning alls", säger Audrey Young, MS, RD, LDN, en dietist i Newton, Massachusetts
  • Du får en-mot-ett stöd. "Den andra stora sak om [Jenny Craig kost] är att de har en ton av stöd", säger Young. "Folk är mer framgångsrika när de drar nytta av allt stöd som finns tillgängligt."
  • Den är grundad på sund vetenskap. Säger att Jenny Craig viktminskningsprogram bygger på Food Guide Pyramid, US Department of Agriculture: s riktlinjer för dagliga äta Young.

Nackdelarna

Det finns några nackdelar:

  • Det finns en brist på näringsrik utbildning. Det är sant att många människor kan uppleva kortsiktiga viktminskning samtidigt på program såsom Jenny Craig kost, men att hålla vikten nere blir en stor utmaning. Den Jenny Craig diet "egentligen inte lära dig något," säger Young. Eftersom du äter färdigpackat samtidigt på Jenny Craig kost, är du inte lär hälsosamma matvanor som kan hjälpa dig att hålla bort vikt på lång sikt. "De säljer du maten och sedan har du ingenstans att gå efter det," instämmer Katherine Tallmadge, MA, RD, nationell talesman för den europeiska Dietetic Association och författare Diet Simple: 192 Mental tricks, utbyten, vanor och inspiration.
  • Stödet Personalen är inte näring-credentialed. Medan stödet komponenten av Jenny Craig kost är en av dess attribut, är supportrepresentanter inte nödvändigtvis utbildade hälsa eller näring proffs. "De är inte rådgivare och de är inte dietister," säger Tallmadge.
  • Det är dyrt. "Det kan kosta upp till 75€ per vecka för de färdigförpackade lådor, och du [måste] komplettera det med dina egna frukter och grönsaker," Young säger. Det är mycket billigare att köpa färdigförpackade, kalorifattig mat och snacks från stormarknaden, och komplettera dem med massor av frukt och grönsaker.

Medan Jenny Craig kost kan hjälpa dig att gå ner i vikt, kan du vara bättre att anta en diet plan som kan lära dig hälsosamma vanor för att hålla din vikt nere i många år framöver. Självklart, om de har stöd gör en avgörande skillnad för dig, kan det vara värt att överväga.