Evb

Vad är din diet personlighet?

Om din inställning till bantning står mellan dig och viktminskning framgång, det finns åtgärder du kan vidta. Börja med en kritisk bedömning av vad du tycker kost kunniga är, och sedan justera den med tips från våra experter.

Det finns många saker som kan hålla dig från att nå din viktminskning mål, men det mest överraskande av allt är att du. Utan att inse det, kan din diet personlighet att sabotera dina egna ansträngningar.

Det sätt du närmar bantning kan mycket väl satt scenen för misslyckande redan innan du börjar. Men om du tar en objektiv titt på hur du har närmar viktminskning, kan du förvandla ditt mönster runt. Det är det första steget mot att uppnå ditt mål.


Är din skala sabotera din diet?

Diet personlighet: dålig attityd gäng

Om du har provat dieter innan och misslyckats, måste du förstå vad du kan göra fel innan du kan hoppas på att bli framgångsrika. Här är några av de vanligaste bristerna diet personlighet. Lär dig vad de är och hur man kan övervinna dem.

 • Ms Quick fix.

  "Där är snabblösning mentalitet som du måste få det riktigt snabbt för att det ska lyckas", säger Martin Binks, PhD, direktör av beteende-vård-forskning vid Duke Diet and Fitness Center och biträdande professor vid Duke University Medical Center i Durham, NC "Du kanske tror att du har att förlora mycket i vikt i en hast, du måste göra allt perfekt, måste du göra allt strukturerat," vilket ofta leder till en diet urspårning, säger Dr Binks.

  Personlighet Justering: "Den 'det är en process mentalitet" kan vara mycket mer användbart för många människor, "säger Binks.

 • Mr Jag behöver inte träna.

  "En av de saker som verkligen resor upp människor är" jag kan göra det med diet och inte motion "-mentalitet", säger Binks och tillägger att det är en ganska vanlig kost typ som bara inte kommer att lyckas i det långa loppet. "Det är en av de största bidragsgivarna till människors kortsiktiga framgång och långsiktig misslyckande med bantning. De inte antar en känsla av att vara en aktiv person."

  Personlighet justering: Binks föreslår helt enkelt göra måttlig aktivitet en del av ditt liv. Inga om, ands, eller men. "Det kräver att vara aktiv för att göra kosten arbete på lång sikt. Det hjälper också måttlig hunger och tristess, och hjälper människor att hålla fast vid det."

 • Den största förloraren.

  "Baksidan är den största förloraren mentaliteten - människor som börjar den första dagen och motion till den punkt av kollaps," säger Binks, som förklarar att beteendet är lika skadligt för en diet. Dessa dieters över begränsa sina kalorier och sedan över-motion, och avveckla upplever utbrändhet.

  Personlighet justering: "Du behöver bra balans i träning och bra balans i kost," Binks föreslår.

 • Missa emotionell eater.

  Detta är den person som äter i stället för att hantera sina känslor. "Vi är så rädda för ett samhälle att känna våra känslor. Men vi måste känna dem, snarare än att vända sig till alla de saker som vi vänder oss till," säger Anne Wolf, RD, dietist och forskare vid University of Virginia School Medicin. När folk undvika att hantera känslor, de vänder sig till droger, alkohol, rökning - och mat, säger Wolf. Emotionell eaters missbruk mat istället för andra ämnen när de upplever känslor de inte vet hur man handskas med.

  Personlighet justering: Det är viktigt för människor att förstå sina känslor, och skilja dem från hunger, säger Wolf. När du kan känna igen sorg, ilska, eller lycka, vad du trodde var hungern blir något annat, och du kommer inte behöva äta för att blidka känslor längre.

 • Sir Jag är bara hungrig hela tiden.

  Ibland, folk älskar att äta, och de verkligen känner sig hungrig hela tiden. "Folk kommer att ha olika hunger nivåer. Fysiologiskt, kommer de att ha olika hormonella svar", säger Wolf. Det är svårt att kost när du är ständigt hungrig, så du behöver för att lära sig rätt sätt att äta.

  Personlighet Justering: "Den person som alltid känns verkligen hungriga behov att fylla på livsmedel. som inte är så kaloririk, som har mer vatten i dem som innebär att ha en sallad eller buljong innan middagen, och äta mycket frukt och grönsaker och andra livsmedel med ett högt fiberinnehåll och bulk för att få fullt utan för många kalorier ", säger Wolf.

 • Mr Jag har inte tid att dieten.

  Vissa människor känner sig precis som de inte har tid att äta hälsosam mat eller motion. Och många människor gör verkligen inte - vilket är varför de måste få tid att göra det.

  Personlighet justering: "Under min tidiga karriär var jag motiverad att flytta upp på stegen snabbt och lyckas", säger John i Fairfax, Virginia "De långa timmar resulterade i många late night drive-through stopp på vägen hem." Den snabbmat, sprit, bristen på motion läggs alla upp till en betydande viktökning över tiden. John fann motivationen (och tid) för att inte bara kost utan göra livsstilsförändringar. "Gå ner i vikt är enkelt, men inte lätt. Jag tog in färre kalorier än jag brände. Jag gjorde det genom att äta en kalorifattig kost och utövar dagligen."


10 enkla portion kontroll trick

Diet personlighet: Vad är din linje?

Gör något av dessa kost personligheter låter bekant för dig? Om du känner igen mönstret i någon av dem, ta ett steg tillbaka, läsa om hur du korrigera din inställning, sedan starta nytt på din nya diet livsstil. När du antar en bredare syn på att förlora och hålla vikten av, kommer du lätt säga adjö till den gamla dig.