Evb

Motion prep för golf

Dessa motion kan du minska din risk för golf-relaterade skador och kan även förbättra ditt spel.

Golf kan du arbeta på din koordination färdigheter, träning och tona upp dina muskler och bränner massor av kalorier (tänk bara på att parkera vagnen och gå hålen). Men som någon sport eller skicklighet, kan golf lämna dig öm eller skadad om man inte tar sig tid att ordentligt skick din kropp.

Motion för golf för att undvika skador
Golf är generellt en säker sport, men överanvändning skador kan uppstå, vilket kan skador från inte använder korrekt form och-teknik.

De flesta golf-relaterade skador innebära nedre ryggen, axlar, handleder och armbågar. Det beror på om du inte svinga golfklubban korrekt, kan du enkelt placera extra påfrestning på dessa områden. Även bär en golfbag kan orsaka rygg och skuldra. Och om du missar tee och slog i marken med en golfklubba, kan du känna smärta stråla genom hela kroppen.

Motion för golf: spela säkert
Det finns sätt att minska risken för en golf skada:

  • Värm upp. Innan en runda golf, se till att du har värmt upp kroppen i ca 10 minuter. Tight, oförberedda muskler kan vara mer benägna att lida skada som du golf.
  • Swing korrekt. Även om du bara spelar på helgerna med vänner, det är i bästa intresse för din hälsa att investera i ett par lektioner med golfproffs att lära sig att svinga korrekt. De viktigaste mekanik en bra sving är god hållning, en stabil rygg, och en mjuk, långsam, avslappnad sving. Dålig form och en felaktig swing orsakar flest skador på golfbanan.
  • Motion tidigt. Långt innan du slår golfbanan för säsongen, träning i hemmet för att komma i form och konditioneras för stammar av golf.

Motion för golf: ordentlig prep
Golf är en stor aktivitet, men som med någon sport du behöver skick din kropp med massor av motion - och rätt sorts träning - innan du spelar.

  • Gör lite cardio. Hjärt motion är alltid bra för din hälsa och uthållighet, men det är särskilt viktigt för att hålla upp din energi på golfbanan. För att öka din kondition och uthållighet på golfbanan, utarbeta en workout plan hemma eller ditt gym som inkluderar löpning, promenader, cykling eller simning. Håll upp övning rutin tre dagar i veckan i minst 20 minuter per träningspass.
  • Hantera dina muskler. Muskeltonus och styrka är viktiga faktorer för att utveckla en stark men kontrollerad golfsving. Ta dig tid att bygga upp din styrka innan golfsäsongen genom att införliva styrketräning för hela kroppen i din träning rutin. Abdominal crunches, biceps och lockar ben, bröst och pressar ben, triceps övningar, och lat rullgardinsmenyerna kan alla hjälpa skick din kropp för den perfekta golfsvingen.
  • Stretch. Bibehållen flexibilitet utanför banan med regelbunden stretching kan förbättra ditt golfspel och förhindra golf skador. Sträck på ryggen, hamstrings, mage, armar och axlar varje dag för att vara flexibel. Kom ihåg att värma upp musklerna innan stretching.

Med rätt uppvärmning och motion rutin, kommer du att få din kropp i form för golf, förbättra din golf färdigheter, och undvika att bli åsidosatta med en skada.