Evb

Få tillbaka smärtlindring på kontoret

Medan du är på jobbet, arbetar på att hitta tillbaka smärtlindring, alltför.

Medan ryggsmärtor kan störa valfritt antal dagliga aktiviteter, en av de värsta saker, visar det sig, sitter i en stol hela dagen på ett kontor. I själva verket, säger experterna, vissa dagliga handlingar som du gör varje dag på jobbet kan faktiskt orsaka eller förvärra din ryggvärk. Det visar sig att även något så enkelt som att ordna ditt skrivbord eller svara i telefonen kan vara den utlösande faktorn som är kan kvitta en ny släng av ryggont.


Ha en back problem? Hitta en kiropraktor eller ortopedisk specialist.

"Återkommande mindre stress och påfrestningar kan vara något så vanligt som dålig sittställning eller konstant framåt nå på jobbet", säger Thomas J. Herrmann, EDD, PT, en sjukgymnast och biträdande professor vid University of Cincinnati College of Allied Health Sciences.

Att hitta tillbaka smärtlindring på kontoret
Så många människor kan intyga, kan ryggont blivit så allvarlig att den påverkar din förmåga att hålla nere ett kontorsjobb. Karen Cotter av Burr Ridge, Illinois, som har lidit av ryggsmärtor i mer än 10 år, vet att hon hade tur att äga sin egen verksamhet.

"Jag var allvarligt begränsad i mängden arbete jag kunde göra," säger Cotter, som har degenerativa skiva sjukdom och skolios "Efter två till tre timmar för att försöka göra mitt jobb, jag ofta var tvungen att lämna -. jag fysiskt var tvungen att lämna arbete. Om jag arbetade för någon, jag tvivlar starkt jag fortfarande skulle ha ett jobb. "

Cotter har hittat tillbaka smärtlindring genom sessioner med Jo Fasen, en sjukgymnast med fysisk och arbetsterapi Institutionen för Northwestern Memorial fakulteten Foundation i Chicago. Fasen stöder McKenzie metoden, en metod för smärtlindring som använder sjukgymnastik och övningar med fokus på ryggraden förlängning. Idag gör Cotter McKenzie övningar ett par gånger om dagen för att hålla henne ryggsmärtor under kontroll, speciellt när hon arbetar.

Tips för ryggen smärtlindring på jobbet
Om ryggsmärtor har du ringer in sjuk på jobbet, prova dessa tips för att minska dina symtom:
  • Köp en bekväm, stödjande stol. Ditt kontor stol bör ha god svankstöd och kunna justeras så att du kan flytta den till lämplig höjd. "En stol som låser i en sit-framåt, styv-back position, såsom Aeron stolen, är till stor hjälp för dem som använder ett tangentbord hela dagen", säger William O. Shaffer, MD, en professor, vice ordförande, medicinsk direktör och hemvist programdirektör vid University of Kentucky. En stödjande ländryggen kudde i din stol kan också hjälpa din rygg mår bättre, enligt Cotter, som säger att hon använder en länd-support kudde "religiöst" att förebygga ryggont medan hon arbetar.
  • Placera din datorutrustning för att minska belastningen. Din datorskärm bör inrättas i en rak linje framför dig på din arbetsplats. Den övre delen av skärmen ska vara rätt vid ditt synfält. Och tangentbordet bör vara i nivå med händerna, något under skrivbordet nivå (ett under-desk tangentbordsfacket är mycket användbart för detta). Poängen är att undvika ryggont, ska du inte behöva huka upp dina axlar eller lyfta armarna typ.
  • Få ett headset. Använd en telefon headset så att du inte behöver vrida och vända nacken och huvudet för att prata och hålla telefonen. Eller, om möjligt, använd en högtalare på telefonen om du kan göra det utan att störa folk omkring dig.
  • Flytta runt. Få upp från skrivbordet och ta täta pauser, och aldrig stanna i en position för länge. Försök att arbeta i minst en mil eller två av promenader varje dag, rekommenderar Dr Shaffer. Få upp och gå runt på kontoret flera gånger under dagen, stretch, eller om du ont om tid, bara stå upp. Börja dagen med lite träning. Parkera bilen vid den bortre änden av parkeringen och promenera så mycket du kan innan du ens kommer till ditt kontor, föreslår Shaffer.

    "Jag gör det en punkt att komma upp när jag tänker på det - jag står upp. I själva verket försöker jag att arbeta stående så mycket som möjligt. Jag gör en del av McKenzie sträckor... eftersom du dem stå upp ", säger Cotter." När jag fånga den smärta eller börja känna sig lite obekväm, gör jag det. De är enkla rygg kurvor, och det fungerar för mig. "

Att försumma din ryggvärk på jobbet kan göra livet svårt hemma när din arbetsdag slutar. Innan hon hittade framgångsrik behandling och sätt att hantera för sitt jobb, var Cotter knappt kunna fungera efter att hon lämnade kontoret. "När jag kom hem," säger hon, "jag inte kunde laga mat, jag kunde inte göra Tvättservice, jag kunde inte göra någonting. Ligga ner var det enda jag kunde göra."

Dina rättigheter på arbetet för ryggsmärtor behandling
Din ryggskada kan ta flera veckor eller längre tid att helt läka. Om du behöver ledigt, bör du lära dig dina rättigheter. Enligt Familj och Medical Leave Act (FMLA) är kvalificerade medarbetare tillåts upp till 12 veckors obetald ledighet för att tillfriskna från en skada.

Din arbetsgivare kan också erbjuda kortsiktiga handikappförmåner, vilket skulle tillåta dig några delvis betald ledighet från jobbet för att hjälpa dig att återställa från din skada. Prata med din personalavdelning för att ta reda på vilka fördelar din arbetsgivare erbjuder så att du kan ta ledigt för att riktigt läka.

Nedre raden: Ta lite extra tid under dagen för att ge din rygg den uppmärksamhet den behöver och förebygga ryggont från att störa ditt arbete. I slutändan kommer din rygg tacka dig, din arbetsgivare kommer att tacka dig, och du kommer att tacka dig själv när du kan framgångsrikt hantera ditt liv utanför kontoret.