Evb

Få energi med Denise Austin

Fitness expert denise austin aktier tips för laddning ditt liv i sin nya bok, <i> få energi! ge din kropp, älska ditt liv. </ i>

Denise Austin är ett kraftpaket inom fitness industrin. Hon har skapat mer än 80 workout videos, skrivit 10 fitness böcker och medverkat i Denise Austins daglig träning, den äldsta övning show i tv-historien. Men det är inte allt Austin är känd för. Hennes energiska och positiv personlighet har blivit hennes varumärke. I sin nya bok, få energi! Empower din kropp, Älska ditt liv, lägger Austin ut en livsstil plan som kommer att få dig att känna mer energisk i så lite som en vecka.

(Följ Denise Austins stora dag riktlinjer och utmana dig själv att tänka mer positivt.)

Vardag Hälsa: Vad är det viktigaste budskapet i din nya bok, få energi?

Denise Austin: Jag reser över hela landet och nr 1 som jag hör från folk är att de är utmattade, trötta, har ingen energi, och känner sig trött hela tiden. Jag vill få folk att känna att de kan få energi. Du kan vakna upp glad, må bättre om dig själv, och klämma in lite kondition, eftersom hälsa är rikedom. Det finns sätt att få mer energi, och det är vad jag lär dig i denna bok.

Dagligt hälsa: Hur är denna bok skiljer sig från dina andra?

Denise Austin: Denna bok handlar om hur man verkligen ringa in må bättre om dig själv och ha mer energi för att göra alla de saker du vill göra på din dag och i ditt liv. Vanligtvis gör jag Pure Fitness böcker, men den här boken handlar om attityd, det handlar om att sova bra, det handlar om bra mat att äta för att få mer energi. Det finns saker du kan göra under dagen för att samla mer lycka i ditt liv.

Dagligt hälsa: du är mamma till två tonårsdöttrar och du bara skrev en ny bok. Hur håller du dig strömförande med ditt schema?

Denise Austin: Jag får anordnas på söndagar för min arbetsvecka. Jag vaknar innan mina döttrar och ge mig 30 minuter att träna, måndag till fredag. Detta sätt jag känna energi för dagen och jag är inte orolig för hur jag ska klämma in kondition. Vardagar är redan likriktat, så varför inte vakna bara 30 minuter tidigare och pressa i min träning?

Vardag Hälsa: Det finns ett kapitel i Get Energi om att gå igenom medelåldern förändringar. Vilka råd har ni för kvinnor som arbetar med dessa förändringar nu?

Denise Austin: Jag är i den åldern nu, och jag förstår hur de känner. En av de bästa sakerna att göra är att fokusera på stretching för att bli av med spänningar och ångest. I boken lär jag en hel del enkla övningar för att sträcka hela dagen. Andningsteknik kan hjälpa slappna av kroppen, och det finns vitaminer och näringsämnen som vi bör alltid äta för att må bättre. Det finns enkla saker som du kan göra för att vakna lyckligare och få en bättre nattsömn eftersom sömnlöshet är en sådan fråga i denna ålder. Plattas magen är också viktigt eftersom de förändringar i kroppen orsakar vikt att visa upp runt mellersta delen, men det finns sätt att bekämpa det.

Dagligt hälsa: Vilket råd skulle du ge till dem som har gjort ett nyårslöfte att komma i form och få energi?

Denise Austin: Det första man måste börja göra är att ta pauser under dagen och få ut av din stol. Sitter stör din kropp och ger dig som slöa känslan. Om du kan komma upp ur stolen varje timme i tre till fyra minuter kommer du att må så mycket bättre. Sitter är det värsta för cirkulation, och cirkulation är vad hjälper till att läka kroppen. Det är det viktigaste du kan göra i det nya året.

Dagligt hälsa: du skriver en hel del om vikten av att ha en positiv attityd. Vad kan människor göra för att tänka mer positivt?

Denise Austin: Ju mer du träna på att vara optimistisk, desto mer naturligt blir det. Du kan vakna upp som säger "Jag ska ha en bra dag," och det är vad mina Deniseology tips i boken är för. De är sätt att förbättra din hållning genom att fokusera på positiv self-talk. Så många av oss - i synnerhet kvinnor - prata mycket negativt om oss själva i våra huvuden, och om du slår en del av denna negativitet i positivt tänkande kan ändra din inställning direkt. Ärligt talat, det handlar om att förbättra din self-talk och omvandla dina tankar till optimistiska och kära. Attityd är allt, så det är verkligen viktigt att vara mer positiv.

Dagligt hälsa: vad kan vi förvänta oss av dig nästa?

Denise Austin: Jag har en ny tv-show som heter The Balancing Act från och med januari 3, 2011, på Lifetime TV. Jag har också två nya DVD kommer ut. Quick Burn Cardio kommer att få dig att bränna fett i 20 minuter från två olika pass, och krympa Fat zoner har tre olika 15-minuters pass, nollställning in på överkroppen, mittsektion, höfter, lår och rumpa.

Återgå till det nya året, nytt du centrum.