Evb

Effektiv viktminskning program: varför tiden inte är på din sida

Effektiv viktminskning program tar tid

Effektiv viktminskning program tar tid. Kom ihåg att om någon diet eller motion plan lovar omedelbara resultat, det är en bluff. Under det senaste året har jag förlorat de 35 pounds jag fått medan gravid med min andra dotter, och det svåraste att förlora vikt var hur långsamt det lossnade. Det fanns många stunder jag var tvungen att påminna mig själv om att viktminskning tar tid. Under min strävan att kasta pounds, lärde jag också en värdefull läxa om att uppskatta mina framsteg.

Om sex veckor efter min dotter föddes jag började ett träningsprogram för att försöka förlora min bebis vikt. Början var det svåraste eftersom jag kände att jag hade så långt att gå. Jag minns att hålla upp mina skinny jeans och tänker att de såg ut som barnkläder, det är hur omöjligt mitt mål verkade!

Jag visste av erfarenhet att förlora vikt skulle ta tid

Jag visste av erfarenhet att förlora vikt skulle ta tid. Det tog mig sju månader att kasta 35 pounds jag fått under graviditeten med min första dotter. Jag vet inte varför jag väntat här gången att vara lättare. Efter att klibba med en daglig motion plan som inkluderade löpning och annan aerob aktivitet under några månader, hade jag gått ner i vikt men inte tillräckligt för att göra mig lycklig. Det var då min man gav mig en föreläsning.

Han frågade mig varför jag inte kunde fira hur långt jag kommit sedan leverera vår dotter? Varför måste jag alltid att bo på arbete fortfarande återstår att göra? Jag tror att han hade en poäng, men jag vet också att hålla mitt öga på priset sett till att jag aldrig ge upp och hållas igång. Jag sprang miles och miles och miles, alla med en vision om att glida tillbaka in i mina jeans.

Nio månader efter mitt barn föddes

Nio månader efter mitt barn föddes, satte jag dessa skinny jeans på. Jag hade jobbat så hårt för att få till det ögonblicket, men på något sätt kändes inte så bra som jag trodde det skulle. Det är för att jag fått så mycket mer än bara tillfredsställelsen av montering tillbaka in i min före graviditeten garderob. Jag kände mig som om jag verkligen hade åstadkommit något och ibland resan hade varit riktigt svårt. Det fanns dagar då kör var smärtsamt, eller jag var utmattad, eller jag ville bara ge upp. Men det gjorde jag inte.

Jag är glad att effektiva viktminskningsprogram tar tid

Jag är glad att effektiva viktminskningsprogram tar tid, eftersom det gör att nå ett mål så mycket sötare. Om jag hade kommit hem från sjukhuset i mina skinny jeans, hur kul skulle det ha varit? Jag skulle inte ha lärt sig så mycket om mig själv och min förmåga att framhärda trots svårigheter och motgångar. Jag skulle inte sitta här nu, skriva bort i ett par jeans ännu hårdare än de jag försökt så desperat att komma tillbaka till för ett år sedan, med denna fantastiska känsla av prestation. Och jag skulle inte ha haft en chans att lära mina döttrar en stor läxa: Arbeta hårt för vad du vill, och ge inte upp även om du verkligen vill.